Lockdown στη Βοιωτία: Μπλόκο της Αστυνομίας στη Θήβα για την τήρηση των μέτρων-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Μπλόκα της Αστυνομίας έχουν στηθεί σε όλο το νομό,για τον έλεγχο των μέτρων του lockdown που ανακοινώθηκε για τη Βοιωτία.

Η κάμερα του permissos.gr,καταγράφει τις εικόνες από το μπλόκο της Θήβας.

Άνδρες της Αστυνομίας  σταματούν στην είσοδο της πόλης τα αυτοκίνητα και κάνουν αυστηρούς ελέγχους για να διαπιστώσουν αν οι οδηγοί έχουν τις απαραίτητες βεβαιώσεις.

Πάντως από τους  ελέγχους προκύπτει ότι οι οδηγοί είναι νομότυποι.

Παντελής Μπατσούλης

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Lockdown στη Βοιωτία: Μπλόκο της Αστυνομίας στη Θήβα για την τήρηση των μέτρων-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ”

  1. Άγνωστος ΧΥ

    Να σας πω μόνο οτι Βοιωτία είναι και τα Οινοφυτα και το Σχηματάρι (το οποίο έχει τουλαχιστον 20 κρουσματα τις τελευταίες 10 μέρες) και η αστυνομία “σφυρίζει αδιάφορα” καθως δεν υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος γι αυτό και έχουμε τόσα κρούσματα στην περιοχή, επίσης σε super market της περιοχής ΔΕΝ φοράνε σωστά τις μάσκες ή ΔΕΝ φοράνε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Δυστυχώς ακόμα και τώρα ο “παρτάκιδες” και οι “εγώ δεν κολλάω κάτι που δεν υπάρχει” υπάρχουν ακόμα και σήμερα!!

  2. Κ.Π

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ 20 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ LOCKDOWN, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ (ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ / ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ή/ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Κ.Λ.Π) ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΜΕΣΟ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΟ “ΝΟΥΜΕΡΟ”, ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΣΙΜΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ή/ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ “ΠΡΟΦΑΝΗ”…. ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ “ΜΑΣΚΕΣ” ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΣΑ…) ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ….. ΞΕΡΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΕΝΑ “ΠΟΛΥΦΩΝΑ”, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ή ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ….. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ… ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα